• Allt för dig som älskar sport
  • Snabba leveranser från vårt lager
  • Alltid 30 dagars öppet köp
 

Leverans

När en beställning kommit in till oss ser vi till att den skickas med Postnord eller UPS inom 1-3 dagar på helgfria vardagar. Vi levererar alltid till uthämtningställe.

I det fall en vara inte kan levereras inom avtalad tid kommer vi att meddela er detta utan onödigt dröjsmål. Vi kommer att informera om anledningen till förseningen samt ett nytt datum för leverans. I händelse av en sådan försening erbjuds kunden att häva köpet utan att åläggas några kostnader.

Om du vill returnera en vara, kontakta oss via vårt kontaktformulär för returetikett och vidare information. Alla plagg och produkter ska skickas i sina originalförpackningar om de kom i sådana. Vid ångrat köp står konsumenten för initiala fraktkostnaden.

Om kunden inte hämtat ut ett levererat och aviserat paket utan att ha åberopat ångerrätten till Supportersplace kundtjänst, via telefon eller e-mail, så debiteras frakt- och hanteringskostnader på 150 SEK.

Betalning och betalningsalternativ

Alla beställningar görs via hemsidan. Du kommer att få en orderbekräftelse skickad till din mail som bekräftar ditt köp. Titta alltid igenom den och kontrollera att den stämmer med dina önskemål.

Alla priser är angivna i svenska kronor och inkluderar moms (25%). Supportersplace reserverar sig mot eventuella feltryck och slutförsäljningar. Kampanj- och reapriser kan vara tidsbegränsade och gäller i sådana fall endast tills kampanjen bryts. Fraktavgift tillkommer på alla ordrar om inget annat uppges. Denna redovisas som en kostnad i kassan. Eventuella kostnader för delbetalning och kampanjer tillkommer då dessa alternativ valts i kassan.

Supportersplace uppfyller kraven för PCI DSS samt innehar SSL-certifikat. Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här. För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.